Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hittat hem i mig själv.

Vilken vecka och vilken helg! Förra veckan var en känslomässig berg och dalbana utan like. Grund känslan hela veckan har varit sorg. Både avslut efter 14 år som lärare och att sorgen firade 9 år. Nio år sedan jag höll min dödfödda dotter i famnen, efter en allt igenom sorglig förlossning. Minnen av både smärta, sorg och en otrolig tacksamhet till alla fina människor som var runtomkring och stöttade mig och maken när mörkret var som värst och efteråt också.

De höll mig kvar.

Ett tydlig minne är när jag ligger i sängen på förlossningsavdelningen och känner hur livet sakta rinner ur mig. Jag ville “resa” mig ur min kropp, men blev nertryckt av en lugnande kraft. Det var inte min tur än helt enkelt. En liten stund senare togs beslut av läkare att jag skulle opereras då man såg vätska i buken. På väg ut ur rummet hörde jag min systers röst, hann tänka att nu var någon hos maken och sedan blev allt svart tills jag vaknade på annan avdelning. Det var nära att jag förblödde. Det var inte något någon sa rakt ut, men så var det. Dessa minnen kommer tillbaka lite nu och då speciellt runt och på min dotters födelsedag. Helgen tillbringade jag på Agersta kursgård och kurs i trans-mediumskap. Idag bara är jag tacksam, närvarande och glad.

 

Lämna ett svar

Till startsidan