Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Börjar du få det trångt

Sponsrat inlägg i samarbete med Hagalunds Kontorshotell

Börjar du få det trångt

Idag är det många som har suttit hemma och arbetat hemifrån. En del har påbörjat sin dröm och startat ett eget företag, vare sig det är en enskild firma eller aktiebolag.

Drömmen börjar ta form och firman sätter fart. Men nu går det inte att sitta hemma längre då ni är fler i företaget och behöver mer plats. Och att köpa en lokal innebär stora kostnader.

Så varför inte hyra in sig på ett kontorshotell i Stockholm ?! Det går att hyra ett mindre rum från början som sedan kan ändras till ett större om företaget växer ännu mer.

Det minsta rummet är från 5-9 kvm och kostar från 2.500,- i månaden. Sen finns det större rum och det största är 20-62 kvm från 10.500,- i månaden.

Alla rum har ”all inclusive” så priset skiljer sig bara storleksmässigt och inte kontorsmässigt.

Lunchrum att värma din lunch finns och du kan ta en kaffe eller en frukt då det finns på kontoret varje dag. Då kan du även passa på att träffa andra företag som hyr. Och vem vet. Ni kanske kan utbyta tjänster.

Via kabel eller trådlöst finns internet och behöver du kopiera eller skriva ut dokument använder du kopiatorn och betalar bara för det du skriver ut.

Kontoret städas och är larmat med vaktbolag.

Behöver du träffa kunder och är i behov av ett större rum finns det två stycken konferenslokaler som går att boka.

Men var finns det här hotellet ?

Hagalunds kontorshotell

Kontorshotellet ligger i Hagalunds industriområde som befinner sig mellan Karolinska och Solna Centrum. Det är nära till lunchrestauranger, butiker och träningslokaler.

Eldrivna bussar som är gratis går från Odenplan och Sankt Eriksplan till kontoret om man åker kommunalt. Åker du bil finns det parkeringsplatser att hyra för 1200,- i månaden.

Lämna ett svar

Till startsidan