Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Frihet och körkort hör ihop

Ta körkort här hos Trafiko och registrera dig direkt i mobilen. Trafiko handhåller handledarkurser med lärare som är handplockade. Dem finns runt om i hela landet. Ta körkort idag kan vara mer betydande i dagens rådande stunder, så var smart och gör detta nu.

Alla körkortsfrågor finns att gå igenom med text och bilder så man följer med steg för steg alla moment och händelser som kan ske i trafiken.

Boka körkortskurser redan nu i mobilen och du är redan på G. Tänk igenom vad du kan uppleva själv med friheten att ha eget körkort.

Börja övningsköra och boka in lärare som finns på din ort. Genom Trafiko´s app hittar du rekommenderade körskolor i hela Sverige.

Syntester ska göras och du får hjälp med var du kan uppsöka lämplig optiker eller läkare för en syntest för att ta körkort.

I webshopen hittar du det som kan passa dig för hela upplägget av att ta körkort och vad som gäller för regler till dig.

Du får inte glömma körkortstillståndet. Den är ett måste till dig om du ska övningsköra på våra vägar. Allt detta har du i appen och datorn steg för steg så du inte glömmer någon viktig detalj.

Ljudbok

Det finns även på ljudbok, därför kan du välja det som ett alternativ om du till exempel är dyslektiker eller om du vill lyssna på teorin på vägen till jobbet eller skolan. På buss och tåg är det perfekt att lyssna på teorin istället.

Halkkörning är ett måste för att klara hela körkortet. Genom appen hittar du rätt plats på rätt ort där du befinner dig. halkkörning kan göra med privat bil eller de bilar som finns på plats. Fördelen med privat bil är att du kommer veta hur din framtida bil kommer bete sig vid halka och sladdning. Allt finns i appen för din vägledning, till ditt körkort.

Lämna ett svar

Till startsidan