Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hej då till mjäll

Sponsrat inlägg i samarbete med Mjällbusters

Hej då till torr hårbotten och mjäll!

Nu är det vinter och då blir luften torr inne och ute. Jag blir alltid så torr på vintern, på grund av att det är så kallt. Både huden och håret påverkas.

Huden är lätt att smörja in, men det har varit svårare att hitta någonting till min torra hårbotten. Jag har provat inpackningar, balsam och geler. Det har varit bra, men inte tillräckligt.

Nu har jag hittat ett bra och effektiv mjällschampo som hjälper mig. Mjällbusters schampo är svensktillverkade och  därför anpassade till vårat klimat. De vet att vi har torrt inne och att det är kallt ute på vintern och har därför anpassat sina produkter efter det.

Jag använde många olika schampon innan, men nu har jag endast det här. Det är så skönt att ha hittat någonting som passar mig och som faktiskt fungerar.

Jag vet att många som har de här problemen, speciellt på vintern. Det kan faktiskt vara riktigt handikappande. Man måste tänka på vad man har på sig varje dag.  För på mörka kläder kan de torra mjällflagorna synas. Nu kan jag ha på mig de kläderna jag vill utan att behöva tänka på att jag inte kan ha vissa färger. Det är så härligt!

En annan sak som många har missuppfattat är att man tror att mjäll gör att man är smutsig. Så är det inte alls! Det är en svamp i hårbotten eller att man är torr.  Men att det har fått stämpeln “smuts” gör att många skäms för sin hårbotten och ändå är det så många som har detta problem. Gamla eller unga, flickor eller pojkar. Alla kan få problem med mjäll och det är ingenting konstigt alls!

Så in och titta på mjällbusters hemsida och beställ ditt schampo idag, du kommer inte att ångra dig!

 

Lämna ett svar

Till startsidan