Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tjäna pengar till klassen

Sponsrat inlägg i samarbete med gogrilla.se

Vem tycker inte om att grilla!

Kommer ni ihåg när man skulle samla ihop pengar till en klassresa?  När jag var liten hade man loppis eller sålde korvar och strumpor. Det finns ju allt möjligt man kan sälja och riktigt bra saker dessutom!

Jag älskar att grilla, det blir så god smak samt att det är någonting väldigt mysigt med just grillningen. Jag köpte nyss en grillsås som är piripiri baserade och så otroligt god! Det var grannens barn som sålde för att tjäna pengar till klassen och kunna göra en klassresa. Det är klart att man vill hjälpa till och sponsra då.

Jag kommer ihåg hur kul såna resor var. Klassresan när man var liten och busade med varandra, grillade, berättade spökhistorier. Jag hoppas att barnen nu får ha lika roligt på sina klassresor som jag hade det på mina.

På gymnasiet hade vi också klassresa, då handlade det mer om killar och vem som var kär i vem. Vi kom inte så långt på våra pengar, men om vi hade haft så här bra saker att sälja tror jag att vi hade kommit iväg en längre bit.

Vilken bra sak att sälja, gillolja och tillbehör till grillen. Speciellt när det snart är sommar. Om det bara blir lite varmare ute så kommer alla svenskar ut i parker och på sina landställen för att damma av grillarna. Jag längtar efter det. det är så mysigt att sitta ute en varm sommarkväll och äta grillat och sen ta fram lite marshmallows och grilla det på den sista glöden som är kvar.

Om ni är ett lag, klass eller förening så kan jag verkligen tipsa om att tjäna pengar till resa med de här produkterna. Jag kommer i alla fall fortsätta köpa dessa produkter så fort mina är slut!

Lämna ett svar

Till startsidan