Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Pooler

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Avundsjuk på alla som har en pool!

Det är så många som bygger pool och har egna pooler nuförtiden. Det skulle jag också vilja ha. Vilken lyx att få ha sin helt egna pool!

Jag skulle bada varje dag om jag hade en pool. Ännu lyxigare om man hade en inomhuspool så att man kan använda sin pool året runt. Då skulle jag aldrig vilja lämna mitt hus och min pool tror jag.

Olika pooler

Det finns så många olika typer av pooler. Om jag fick välja så skulle jag skaffa en ganska stor pool. En pool som man kan simma i. Jag skulle också vilja ha en jacuzzi som jag skulle kunna sitta i och värma mig efter att ha simmat i poolen. Det är om jag får drömma, annars kan jag fatiskt tänka mig vilken pool som helt bara jag kan få bada hela sommaren!

Man blir så avundsjuk när man ser bilder på sociala medier på alla som badar i sina pooler. Någon gång ska jag också skaffa mig ett fint hus med en pool!

Poolstädare

Det är dock ganska mycket jobb med en pool har jag förstått. Man måste ordna med klor, rengöra, dammsuga och allt vad som behövs. I filmer ser man alltid att de har någon som sköter om poolen, men då antar jag att man måste vara väldigt rik.

Jag läste att det finns en poolrobot som städar poolen. Det skulle jag garanterat ha om jag hade pool. Allt som kan underlätta och få mig att njuta av min pool. Man vill ju att det ska vara kul att ha en pool och inte jobbigt.

Alla välkomna

I min pool skulle alla få komma och bada. Alla är välkomna när de vill och när de har tid. Tänk va kul att kompisar och familjen kommer över för ett dopp. Kanske stannar på en kopp kaffe eller te. På helgen skulle jag bjuda på bubbel och lite snacks. Jag skulle vilja att alla kände sig som hemmma i mitt hos och med min pool. Mysigt vi skulle ha!

Tänk om man skulle kunna göra som en kollektiv pool. Ett litet område som har en pool tillsammans. Det borde ju gå! Det skulle vara en grym idé att gå ihop om en pool. Hjälpas åt att sköta den och alla får nyttja poolen när de vill. Det tror jag att många i ett bostadsområde skulle gilla!

Lämna ett svar

Till startsidan