Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ibland behöver man hjälp fast man inte känner för det.

När söker man hjälp för något  man inte tror sig ha? Det självklara svaret är nog aldrig eller? Om magen krånglar söker man hjälp för det eller hur? Du kanske googlar och får träff på diverse åkommor som alla stämmer överens med dina symtom och därför söker man hjälp. man vill helt enkelt bara bli bättre. Eller hur?

Hur är det när du inte kan sova?

När tankarna skenar i väg eller när du vaknat minst fem gånger på en natt. När du tänker att det inte är någon ide att gå och lägga sig, för att du ändå bara kommer att vakna flertalet gånger under natten och vara dötrött dagen efter. Söker du hjälp då? Jag skulle gissa på att du inte har gjort det och gudarna ska veta att jag inte tänkte göra det. Men efter en tid där uppförsbacken känts för stor har jag nu ändå tagit klivet och bett om hjälp fastän jag inte ville. Summan av alla små skitsaker som tillsammans blivit ett berg att överstiga visade sig vara depression. Men inte kan väll jag ha det? Jo men visst så är det.

Och helt bara sådär blir dagen mer begriplig. Med hjälp av läkare och psykolog blir natten mer sovandes och livet mer hanterbart. Så du ibland kan det vara bra att söka hjälp även om man egentligen inte vill. Vi som “kan själv” behöver också be om hjälp ibland. Så gör det du med det kan faktiskt löna sig. Kram

Lämna ett svar

Till startsidan